Volwassenen Aanbod Praktische info

Mijn Moment Coaching en Asinotherapie, Marielle Colen, Stevensweg 10, 6351 AV Bocholtz,  06-49688898

Algemene voorwaarden en  Privacy  K.v.K-nr: 58416153, B.T.W.-nr: NL 159424008B01, Rabobank IBAN: NL 84 RABO 0349 3706 21

Na het kennismakingsgesprek kunnen we verschillende dingen doen, waardoor jij je balans gaat hervinden of beter in je vel gaat zitten of je grenzen beter kunt aangeven. Op deze pagina vind je een aantal mogelijkheden.


Coaching op basis van NLP


Gesprekken/sessies over de zaken waarover men piekert en wat men wil veranderen. Dit kan zowel binnen op kantoor als buiten in de natuur plaatsvinden. Een begeleidingstraject duurt gemiddeld 8-12 keer. Maar is ook vaak al binnen 3 gesprekken geholpen.


Duur: 1 uur per keer.

Kosten per sessie: € 49,00 (incl. btw) per uur.


Coaching met ezels


Een ezel werkt heel rustgevend, geeft troost, zorgt ervoor dat je letterlijk een moment stilstaat in het hier en nu. Rust in het hoofd ontstaat door de focus te leggen op de ezel en de omgeving eromheen. Daardoor ontstaat ruimte om te ontwikkelen.


Coaching met ezels wordt gedaan door middel van stiltewandelingen of door de bij de ezels te zijn. Het lopen van een parcours met de ezels geeft veel inzicht. De ezels spiegelen, waardoor je verder kunt tijdens de sessies.


Pieker je veel, om wat voor reden dan ook, dan is deze vorm coaching uitermate geschikt voor je. De omgang met de ezels maakt dat je rustiger in je hoofd wordt.

Een begeleidingstraject duurt gemiddeld 6-10 keer.


Duur:  1 uur per keer.

Kosten: € 49,00 (incl. btw) per uur.


Ook bestaat er de mogelijkheid voor team uitjes of teambuilding met ezels.

Coaching en Asinotherapie

Het mooiste wat je kunt doen is

‘een Moment’ stilstaan bij jezelf

Home Kinderen Volwassenen Begeleiding bij beperkingen Recreatie Over Marielle Contact FAQ