Volwassenen Aanbod Praktische info

Mijn Moment Coaching en Asinotherapie, Marielle Colen, Stevensweg 10, 6351 AV Bocholtz,  06-49688898

Algemene voorwaarden en  Privacy  K.v.K-nr: 58416153, B.T.W.-nr: NL 159424008B01, Rabobank IBAN: NL 84 RABO 0349 3706 21

Ben jij dit?Je weer goed voelen


Het niet vooruit komen in je leven, kan iedereen gebeuren. Soms ben je een periode te druk en weet je jezelf niet meer rustig en kalm te krijgen. Soms merk je aan je lijf dat je teveel onder stress werkt. Je raakt vermoeid, uitgeput.

Op het moment dat je niet lekker in je vel zit, kun je niet meer de juiste keuzes maken. Je maakt beslissingen op basis van een slecht gevoel en dat zijn meestal niet de beste keuzes.


Voor jou en je omgeving is het belangrijk dat jij je weer goed voelt, lekker in je vel zit, vol energie in het leven staat.


NLP


Een van de manieren om weer te leren met jezelf (en anderen) effectief te communiceren is NLP. Het staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren.  

NLP helpt om doelen of nieuwe perspectieven te bereiken met hetgeen je al in huis hebt. Met NLP leer je wie jij bent, wat je kunt en hoe je dat inzet om in jouw leven te zijn wie jij wilt zijn. Het is hierbij niet noodzakelijk om terug te gaan naar het verleden.


Samen formuleren wij jouw doel en onderzoeken we wat jou ervan weerhoudt om dit doel te bereiken.

Denk hierbij aan doelen als:Ik werk met jou met aan de hand van deze drie NLP definities :


1. Structuur van de subjectieve ervaring
We bestuderen samen hoe jij iets beleeft; wat hoor jij in gedachten, wat zie je en wat voel je. Hoe beweeg jij je lichaam en wat zeg jij tegen jezelf. We komen erachter wat je belangrijk vindt en waar je van overtuigd bent.

2. Modelleren
Wat kan iemand anders beter dan jij dat kan? Hoe komt dat? Waar ligt dat aan?
Met modelleren maak je zeer bewust een analyse van een eigenschap van iemand anders. Die eigenschap is iets dat volgens jou bij jezelf ontbreekt of wat je extra nodig hebt. Bij modelleren wordt ervan uitgegaan dat als de ene het kan, de andere het kan leren.

3. Communicatietechnologie
Welke invloed heeft jouw verbale, en vooral ook jouw non-verbale communicatie op de ander en op jezelf? En hoe kun je die invloed doelgericht gebruiken.
NLP is een verzameling methoden om communicatie met onszelf en anderen effectiever te maken, sommige technieken zijn bedoeld om iemand te helpen veranderen, vaak zijn ze gericht op het oplossen van een specifiek soort hindernis.


In de meeste gevallen zijn er tussen de 8 en 12 sessies nodig. Soms volstaan 2 a 3 sessies. De sessies kunnen bestaan uit gesprekken, oefeningen en het is ook mogelijk dat mijn lieve “hulp”coaches Mara, Rio, Pip en Joes (4 ezels) worden ingezet. Meer gegevens staan bij Praktische informatie.


MAIL OF BEL OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN

Coaching en Asinotherapie

Het mooiste wat je kunt doen is

‘een Moment’ stilstaan bij jezelf

Home Kinderen Volwassenen Begeleiding bij beperkingen Recreatie Over Marielle Contact FAQ