Aanbod Praktische info

Mijn Moment Coaching en Asinotherapie, Marielle Colen, Stevensweg 10, 6351 AV Bocholtz,  06-49688898

Algemene voorwaarden en  Privacy  K.v.K-nr: 58416153, B.T.W.-nr: NL 159424008B01, Rabobank IBAN: NL 84 RABO 0349 3706 21

WelkomSoms zijn er momenten in je leven die je uitdagen om op een andere manier naar jezelf te kijken, op een andere manier met jezelf om te gaan. De dingen die je hiervoor deed om je leven te leven, zijn niet meer toereikend.

Je voelt, dat als je nu doorgaat, dat niet goed voor jou is. Je ziet dat je leven anders aan het worden is.

Het is tijd voor een andere kijk op jezelf.


Het is mijn missie om

met spontaniteit en oprechtheid mensen te inspireren om te groeien, te creëren, uit te wisselen, verder te komen in het leven en ontspannen te genieten van het leven, zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

Dit alles gezien vanuit het hart, met oog voor hoe het echt met de ander gaat, in een sfeer van respect en vertrouwen.


Kom eens langsIk nodig jou uit voor een gratis kennismakingsgesprek met mij en eventueel met mijn lieve ‘hulpcoaches’, Mara, Rio, Pip en Joes. Deze 4 ezels hebben ieder hun eigen karakter. Aan de manier waarop de ezels op jou reageren, kan ik ontdekken waar een eventuele blokkade bij jou zit.

We kunnen ook een gesprek met ons tweeën aangaan.


Ezeltherapie (Asinotherapie)


De ezels stellen zich open voor mensen en voelen bepaalde spanningen die dieper liggen. De manier waarop de ezels reageren, zegt veel over de mensen die op dat moment bij hun zijn. Doordat ik de karakters ken van de ezels, kan ik al in de kennismaking bepaalde dingen aflezen.


De thema’s die in de gesprekken aan de orde komen, komen ook bij de ezels aan de orde. De ezels spiegelen. Jouw huidige toestand wordt gespiegeld, waardoor er nog sneller diepgaande verandering kan plaatsvinden. De opgedane inzichten kunnen meteen in de praktijk gebracht worden. Doelen worden hierdoor sneller bereikt.


Bij een ezel kun je jezelf zijn. De ezel oordeelt niet, bij de ezel ben je goed zoals je bent.


MAIL OF BEL OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN

Coaching en Asinotherapie

Het mooiste wat je kunt doen is

‘een Moment’ stilstaan bij jezelf

Home Kinderen Volwassenen Begeleiding bij beperkingen Recreatie Over Marielle Contact FAQ