Ezelwandelingen Ezel knuffelen Kinderfeestjes Team uitjes

Mijn Moment Coaching en Asinotherapie, Marielle Colen, Stevensweg 10, 6351 AV Bocholtz,  06-49688898

Algemene voorwaarden en  Privacy  K.v.K-nr: 58416153, B.T.W.-nr: NL 159424008B01, Rabobank IBAN: NL 84 RABO 0349 3706 21

Recreatie in Bocholtz en omstreken.

Recreatie met ezels…het zijn hele leuke dieren, een beetje eigenwijs, maar ontzettend trouw. Ze stralen rust en kalmte uit. Men kan ontspanning zoeken middels ezel wandelingen in stilte. Het trage tempo van de ezel dwingt je tot langzaam aan doen.

Een luchtige (picknick) wandeling met 2 tot 4 ezels, al dan niet in de Romeinse vallei van Bocholtz, samen met familie of vrienden of met collega’s tijdens een ludiek team uitstapje. En onderling bekijken wie goed de ezel kan leiden.

Al wandelend bezig zijn met teambuilding in het Heuvelland, terwijl de ezels je een spiegel voorhouden op basis van NLP, de natuur gebruikend als symbool. Voor het proces waar je inzit.

Veel kinderen genieten van het hoge knuffel gehalte van de ezels. Een uurtje knuffelen met de ezels behoort tot de mogelijkheden.

De trouwe kindvriendelijke ezels kunnen de kinderen tevens een leuke middag geven tijdens een kinderfeestje, waarbij er gewandeld, geknuffeld, geknutseld en geborsteld gaat worden.

Bocholtz is centraal gelegen in het Heuvelland. Het is een ideale uitvalsbasis om vakantie te vieren bij de ezels en te overnachten in één van onze sfeervolle vakwerk vakantie-appartementen op Hof Kricheleberg en van hieruit het Zuid-Limburgse Heuvelland te ontdekken.

Lees meer over Hof Kricheleberg

Coaching en Asinotherapie

Het mooiste wat je kunt doen is

‘een Moment’ stilstaan bij jezelf

Home Kinderen Volwassenen Begeleiding bij beperkingen Recreatie Over Marielle Contact FAQ