Recensies

Mijn Moment Coaching en Asinotherapie, Marielle Colen, Stevensweg 10, 6351 AV Bocholtz,  06-49688898

Algemene voorwaarden en  Privacy  K.v.K-nr: 58416153, B.T.W.-nr: NL 159424008B01, Rabobank IBAN: NL 84 RABO 0349 3706 21

Ik geloof dat de meeste mensen prima in staat zijn om hun eigen problemen aan te pakken en op te lossen. Lukt het ze zelf niet, door omstandigheden, dan zijn er gelukkig ouders/ familie/ vrienden/ opvoeders/ coaches die kunnen ondersteunen, motiveren en helpen met het aanleren van nieuwe technieken.


Vanuit dit uitgangspunt begeleid ik mensen die niet vooruit komen in het dagelijkse leven, die dreigen vast te lopen. Door het inzetten van mijn 4 lieve hulpcoaches Mara, Rio, Pip en Joes, komen mensen tot rust, waardoor ze de ruimte krijgen om tot de kern van hun zijn te komen.


Ezels

Mara, Rio, Pip en Joes zijn 4 ezels en middels Asinotherapie/ ezeltherapie kalmeren ze of motiveren ze de kinderen juist. Ezels kunnen opmonteren, troosten, warmte, plezier en ontspanning bieden. Ook dwingen ze wel eens om met beide benen op de grond te staan. Per slot van rekening is er niet voor niets het gezegde: Zo koppig zijn als een ezel.

Ook hebben we konijnen, cavia’s en kippen rondlopen, die voor de nodige ontspanning zorgen.


Gezinnen

Sinds 1997 heb ik al vele gezinnen geholpen om een betere relatie met elkaar te krijgen. Mijn kracht ligt erin dat ik met planmatige en doelgerichte aanpak ervoor zorg dat de weegschaal weer in balans komt en dat eenieder in staat is om duidelijke grenzen aan te geven.


Uiteindelijk leidt dit alles ertoe dat zowel het kind als de ouders zich volop kunnen ontwikkelen. Ieder apart en samen.


Technieken

In de loop der jaren heb ik meerdere opleidingen gedaan op het gebied van jeugdzorg, gezinshulp, communicatie in de breedste zin van het woord, ezeltherapie, gedrag bij autisme.

Het zijn opleidingen geweest als Gezinsbehandeling, NLP, Geef me de vijf (opleiding Autisme), Asinotherapie (ezeltherapie), Bedrijfshulpverlener, Reiki, EHBO.


Tijdens de gesprekken met het kind (en/ of de ouder) zet ik al deze technieken in. Daar waar nodig, kies ik voor wat op dat moment goed is.


Voor een volledig overzicht van mijn ervaringen, kun je mijn LinkedIn profiel bekijken

Ik verheug me erop je te ontmoeten.


Mariëlle Colen

Coaching en Asinotherapie

Het mooiste wat je kunt doen is

‘een Moment’ stilstaan bij jezelf

Home Kinderen Volwassenen Begeleiding bij beperkingen Recreatie Over Marielle Contact FAQ