Aanbod Praktische info

Mijn Moment Coaching en Asinotherapie, Marielle Colen, Stevensweg 10, 6351 AV Bocholtz,  06-49688898

Algemene voorwaarden en  Privacy  K.v.K-nr: 58416153, B.T.W.-nr: NL 159424008B01, Rabobank IBAN: NL 84 RABO 0349 3706 21

Welkom

Maak jij je wel eens zorgen over je kind?

En doe je dat de laatste tijd vaker dan voorheen?

Is er iets veranderd bij je kind en je kunt er niet je vinger op leggen?

Kinderen opvoeden kan bemoeilijkt worden op het moment dat je kind niet lekker in zijn vel zit, weinig praat en jij het als ouder gewoon niet meer weet.


Ik ben er om je kind(eren) en jou te helpen.


Het is mijn missie om

met spontaniteit en oprechtheid mensen te inspireren om te groeien, te creëren, uit te wisselen, verder te komen in het leven en ontspannen te genieten van het leven, zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

Dit alles gezien vanuit het hart, met oog voor hoe het echt met de ander gaat, in een sfeer van respect en vertrouwen.


Kom eens langs

Wil je eens praten over je kind, zonder dat er meteen testen worden uitgevoerd?

Wil je je zorgen delen, zonder dat je door iemand beoordeeld wordt?

Wil je dat eens iemand anders naar jouw kind kijkt, om te zien wat er aan de hand kan zijn?


Ik nodig jou en je kind uit voor een gratis kennismakingsgesprek met mij en mijn 4 lieve “hulp”coaches, Rio, Mara, Pip en Joes. Deze 4 ezels hebben ieder hun eigen karakter en terwijl jouw kind de ezels aait, kamt of knuffelt, kan ik even met je afstemmen over je kind.


Ezeltherapie (Asinotherapie)

De ezels stellen zich open voor mensen en voelen bepaalde spanningen die dieper liggen. De manier waarop de ezels reageren, zegt veel over de mensen die op dat moment bij hun zijn.

Om de sessies met de ezels volledig tot zijn recht te laten komen, is het belangrijk dat de vacht van de ezels verzorgd wordt. Verzorgen betekent in dit geval dat jouw kind de ezel zal kammen, krabben, borstelen, oorkriebelen, knuffelen. Dit noemt men: bonding. Door bonding ontstaat er een diep contact tussen de ezel en jouw kind. Deze volledige overgave maakt dat jouw kind rustiger kan worden en dat er zelfs ruimte is voor emotie. Zowel bij kinderen met en zonder beperking.

Bij een ezel kun je jezelf zijn. De ezel oordeelt niet, bij de ezel ben je goed zoals je bent.MAIL OF BEL OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN

Coaching en Asinotherapie

Het mooiste wat je kunt doen is

‘een Moment’ stilstaan bij jezelf

Home Kinderen Volwassenen Begeleiding bij beperkingen Recreatie Over Marielle Contact FAQ