Kinderen Aanbod Praktische info

Mijn Moment Coaching en Asinotherapie, Marielle Colen, Stevensweg 10, 6351 AV Bocholtz,  06-49688898

Algemene voorwaarden en  Privacy  K.v.K-nr: 58416153, B.T.W.-nr: NL 159424008B01, Rabobank IBAN: NL 84 RABO 0349 3706 21

Na het kennismakingsgesprek kunnen we verschillende dingen doen, waardoor jouw kind zich beter in zijn of haar vel zal voelen.

Op deze pagina vind je een aantal mogelijkheden.


Coaching met ezels (eventueel op basis van NLP) voor kinderen en volwassenen

Een ezel werkt heel rustgevend, geeft troost, zorgt ervoor dat je letterlijk een moment stilstaat in het hier en nu. Rust in het hoofd ontstaat door de focus te leggen op de ezel en de omgeving eromheen. Daardoor ontstaat ruimte om te ontwikkelen tijdens gesprekken. Bewust zijn van het ‘hier en nu’, een spiegel voorgehouden krijgen door de ezels en van daaruit inzichten verkrijgen voor het verdere verloop van de sessies.

Coaching met ezels kan plaatsvinden door bezig te zijn met het borstelen, knuffelen en verzorgen van de ezel, middels het lopen van een parcours of middels een stiltewandeling.

Kinderen en volwassenen die veel piekeren om wat voor reden dan ook, hebben veel baat bij dit type coaching.Een begeleidingstraject duurt gemiddeld 8-12 keer.

Duur: 1 uur.

Kosten: € 49,00 (incl. Btw) per uur


Asinotherapie (Ezeltherapie)

Één op één begeleiding voor kinderen met een lichamelijke, verstandelijke en psychische beperking.

Tijd voor bonding met de ezels door te kammen, krabben, borstelen, knuffelen (dit heet pansage).

Het kind kan op de ezel gelegd worden, (tot 40 kg) zodat volledige ontspanning ontstaat in het lichaam van het kind (dit heet portage).


Aantal: 1 persoon.

Duur: 1 uur.  

Kosten: € 49, 00 (incl. Btw) per uur


Vergoedingen

Via het Persoons Gebonden Budget (PGB) kan vergoeding plaatsvinden, mits je kind onder de 18 jaar is. PGB is in de wet jeugdzorg verankerd en biedt iedereen met en zonder beperking de kans om een vergoeding middels PGB aan te vragen.  

Ik ben goed op de hoogte van de regelgeving, aangesloten bij de belangenvereniging Per Saldo en kan hier hulp in bieden. Vraag er gerust naar!

Meer info op de site Per Saldo.

Coaching en Asinotherapie

Het mooiste wat je kunt doen is

‘een Moment’ stilstaan bij jezelf

Home Kinderen Volwassenen Begeleiding bij beperkingen Recreatie Over Marielle Contact FAQ