Recreatie Ezelwandelingen Ezel knuffelen Kinderfeestjes Team uitjes

Mijn Moment Coaching en Asinotherapie, Marielle Colen, Stevensweg 10, 6351 AV Bocholtz,  06-49688898

Algemene voorwaarden en  Privacy  K.v.K-nr: 58416153, B.T.W.-nr: NL 159424008B01, Rabobank IBAN: NL 84 RABO 0349 3706 21

Wandelen met ezels


Een wandeling met familie en/ of vrienden in de mooie omgeving van Bocholtz met twee of vier ezels (en eventueel een pakzadel )op de rug van een ezel. Het ziet er mediterraan's uit. Wandelen met ezels brengt je tot rust, het kalme tempo van de ezel werkt onthaastend. Je hebt tijd om te genieten van de natuur.


Eventuele meegebrachte spullen of jassen kunnen aan het pakzadel gehangen worden zodat men lekker ontspannen kan wandelen. Men kan zelf de ezels vasthouden. Kinderen tot 40 kg mogen afwisselend op de rug van 1 ezel.


Voor de wandeling krijgt men instructies hoe om te gaan met de ezels. Waar men op moet letten en wat men wel of niet moet doen en de ezels worden kort geborsteld zodat de ezels de mensen leren kennen. Tijdens de wandelingen is er een begeleider op de achtergrond aanwezig. Na de wandeling is er nog tijd voor een knuffel en een “selfie” met de ezels.


1 uur Wandelen met 2 tot 4 ezels (en 1 pakzadel )

Een wandeling duurt ongeveer 1 uur in de omgeving van Bocholtz met begeleidster op de achtergrond. Vooraf kennismaken, achteraf knuffelen en selfies met de ezels. Totale tijdsduur ongeveer 2 uur.


Kosten: € 12,50  per persoon (incl. Btw)


Andere wensen t.a.v. de ezelwandeling? Neem dan gerust contact op, we bespreken vrijblijvend de mogelijkheden.

Mogelijkheden kunnen o.a. zijn:

-Picknickwandeling (voor kleine gezelschappen tot 6 personen);

-2 uur durende wandeling;

-Ontvangst met koffie/ thee met een stukje Limburgse vlaai,

-Een stiltewandeling.


Groepskorting vanaf 6 personen.


Kinderen tot 2 jaar gratis.


Kleine kinderen van 2 tot 4 jaar:

De ezels zijn lieve maar sterke dieren, volwassen begeleiding is noodzakelijk. Zowel bij het vasthouden van het touw als bij het zitten op de rug van de ezel . Er dient dan een volwassene naast te lopen. Kinderen moeten in staat zijn om een deel van de wandeling zelfstandig te kunnen lopen . Tip: neem een buggy mee, voor het geval ze niet op de ezel willen zitten en moe worden van het lopen.  


Schoeisel:

Stevig schoeisel, liefst met stalen neuzen is zeer belangrijk. Geen slippers of zomerse sandalen, want de ezel zou per ongeluk op uw tenen kunnen staan.


Coaching en Asinotherapie

Het mooiste wat je kunt doen is

‘een Moment’ stilstaan bij jezelf

Home Kinderen Volwassenen Begeleiding bij beperkingen Recreatie Over Marielle Contact FAQ